Tuesday, August 5, 2008

Bunga Sekuin

This is for Kak Zah, my neighbour, yang nakkan a glamorous dress to wear on her daughter's wedding.

Dia kata, "Nak mengalahkan pengantin!"

"Color biar terang so orang nampak - merah ke."

So from some pictures yang I showed her, she wanted design manik tabur. I recommended further for bunga sequin untuk nampak lebih gah. (I tengok kebelakangan ni local beaders banyak yang guna bunga sequin dalam design yang padat, so saya pun nak try jugak, and here's my chance.)

"Bolehlah Zihan, asalkan cantik," katanya.

I think I could have done it better here but the dress looks glamorous as intended anyways.

4 comments:

Journalist said...

cantik!
tapi tabur tu cam x balance je..
cam pelik sikit...
tapi cantik laa..

Norazihan said...

Tulah. Kain tu licin and the air erasbale pen that i used to outline tak lekat. Should have jelujur the outline first to get better shape of the waves. Tks for the comment.

rizal said...

those are beutiful works kak zihan.

Keep on berkarya yaa.. and produce more great handicrafts.. :)

speaking of that doodling printing on t-shirt.. check kat reply comment yang rizal jawab balik.. :)

have a great weekend ya..

ohh my, kak zihan ada banyak blog, tak tahu mana satu yang kira main / utama.

Norazihan said...

Jee.. tks rizal.:}

(My blogs are mainly according to topics. http://norazihan.blogspot.com is more rojak like feelings/thoughts/findings of the day. Singgahle ke sane.

Happy doodling and blogging.......